Assalammualaikum wbr dan salam sejahtera,

Daripada : SUHAILA BINTI MD SAAD (Usahawan Telekomunikasi)
Telefon    : 011-13375421
Tarikh     : 


Terima kasih kerana melayari laman web saya. Jika anda pernah terfikir untuk masuk program buat duit dengan prepaid, anda perlu membaca mesej ini. Ianya telah mengubah hidup saya dan tidak mustahil, mungkin anda juga. Saya telah mencuba pelbagai "peluang perniagaan" dan kebanyakannya tidak mendatangkan hasil seperti yang diharapkan dan saya juga hampir berputus asa. 

Tapi akhirnya saya menemui satu peluang yang betul-betul boleh membantu saya. Saya tidak tahu berapa banyak telah saya habiskan dalam pencarian itu (terlalu banyak sampai tak nak tengok semuanya!) tapi saya tetap juga cari. Hari ini saya ingin bercerita tentang program yang telah menarik saya keluar daripada masalah kewangan. 

Anda MESTI baca segala informasi website ini dengan teliti kerana ia membongkarkan rahsia bagaimana anda boleh menjadi pengguna bijak dan menjana pendapatan 4 - 5 angka sebulan hanya melalui telefon bimbit. Laman web ini juga mendedahkan peluang perniagaan ideal dan bakal memberikan keuntungan berlipat kali ganda kepada anda.

Sebelum itu, sila tonton video di bawah. Bisnes ini telah melanda Malaysia seperti TSUNAMI BESAR!


EKSKLUSIF..


Bisnes ini terbuka kepada SEMUA pengguna telefon bimbit. Seperti anda, saya juga pengguna telefon bimbit. Saya membayar untuk menggunakan sim kad handphone saya selama ini. Setiap bulan saya akan memperuntukkan sejumlah wang untuk membayar topup dan bil bulanan. Kebiasaannya topup tersebut untuk kegunaan membuat panggilan, sms dan internet. Saya pasti anda pun begitu juga. Sepanjang saya menggunakan perkhidmatan mereka, tidak pula mereka pernah memberikan saya walau satu sen pun sedangkan mereka untung jutaan ringgit setiap tahun hasil dari penggunaan talian telco yang mereka sediakan kepada saya dan juga anda. Saya tidak pernah terfikir bahawa sebenarnya saya boleh jimat topup setiap bulan dan dalam masa yang sama mampu menjana pendapatan 4 angka sebulan dengan telefon bimbit yang saya gunakan! Pada mulanya saya tidak percaya! Saya tidak sangka ini adalah benar! YA, saya tolak 100%.
Kali ini saya ingin MEMPERKENALKAN anda Simkad Prepaid Super Jimat ONEXOX mampu milik HANYA RM 10.00 sahaja dan terdapat PERCUMA nilai kredit RM 5.00. Mengapa saya teruja sangat nak mempromosi simkad ini?? Okay di sini saya nyatakan 11 SEBAB MENGAPA ANDA HARUS TUKAR KEPADA simkad OneXOX dan seterusnya saya akan buka peluang kepada anda seluas-luasnya bagaimana nak GENERATE income 4 hingga 5 angka sebulan dengan simkad ONEXOX.


SEBAB #1
SIM Kad Permulaan Yang Sangat Murah. RM10 Sahaja


Anda tidak perlu belanja lebih. Hanya RM10 sudah mampu memiliki simkad ONEXOX ini dan tersedia baki kredit sebanyak RM5. Semua orang mampu dengan harga RM10 termasuklah golongan pelajar iaitu komuniti yang paling besar menggunakan PREPAID!


SEBAB #2
Panggilan Short-Call Cuma 5sen Ke Semua Rangkaian.


Hanya 5 sen sahaja untuk panggilan dibawah 10 saat. Dalam tidak sedar, banyak kita membazir dengan panggilan bawah 10 saat dan dicaj oleh telco lain dengan kadar 1 minit! Kita tidak dapat mengawal panggilan agar tidak termasuk voicemail. Dan apabila termasuk voicemail walaupun 1 atau 2 saat saja, di telco lain akan dikenakan caj sebanyak 1 minit. Berbeza dengan ONEXOX, hanya 5 sen sahaja! Sangat Jimat!


SEBAB #3
Pelan Flexi DA dan MA


Dalam ONEXOX terdapat 2 Akaun Baki Kredit. Iaitu Akaun Dedikasi(DA) dan Akaun Utama(MA). Akaun Dedikasi adalah untuk panggilan dan SMS pada kadar rendah manakala Akaun Utama adalah akaun untuk langgan data internet. Akaun Utama juga boleh digunakan call/sms tetapi pada kadar biasa. Setiap kali panggilan/sms dibuat, akan ditolak dahulu baki dalam DA (kadar rendah). Dan jika baki DA sudah habis, anda boleh topup untuk menikmati kadar jimat ini ATAU boleh juga call/sms seperti biasa tetapi kadar biasa akan ditolak dari akaun MA.


SEBAB #4
10 Nombor Friends & Family KE SEMUA RANGKAIAN TELCO!


Tiada di telco lain yang menawarkan panggilan jimat Famili & Rakan ke SEMUA RANGKAIAN (termasuk talian tetap) Kelebihan ini tidak mengira rangkaian telco mana yang famili & rakan kita gunakan. Tiada masalah untuk add nombor mereka sebanyak 10 nombor kesemuanya!


SEBAB #5
Pelan data murah dan berpatutan


ONEXOX menawarkan pakej data yang murah dan berpatutan kepada setiap pengguna. Sila rujuk gambarajah di atas berkenaan dengan pelan data dan cara langganan yang disediakan oleh ONEXOX.


SEBAB #6
Internet Berkelajuan Tinggi


Kelebihan paling ketara dalam ONEXOX adalah "Unlimited Speed" iaitu tiada catuan kelajuan internet samada off-peak atau peak-hour. Di ONEXOX, tiada internet data "Pay Per Use". Sekiranya kuota data telah tamat, maka tiada akses internet pay per use tanpa sengaja seperti telco lain yang akan berlakunya kehilangan kredit anda secara senyap! Jadi, jika kuota telah habis, anda boleh melanggan semula pakej yang sama atau pakej lain, dan tempoh aktif akan diperbaharui dengan tempoh yang baru. Anda dapat apa yang anda bayar pada kelajuan maksimum tanpa had!


SEBAB #7
Percuma 1800 SMS!


Sebagai tanda penghargaan kerana membeli Simkad ONEXOX, anda sebagai pengguna baru bakal menerima 1800 SMS secara PERCUMA ke sama rangkaian.. Setiap bulan anda akan dapat 150sms selama 12bulan. Jumlah = 1800SMS


SEBAB #8
Tempoh Sah 28 Bulan Untuk Semua Pengguna ONEXOX


Jika anda ingin kekalkan nombor lama anda dan ingin bertukar ke ONEXOX, maka anda akan layak lanjutan tempoh SAH aktif sehingga 28 Bulan secara PERCUMA! Untuk pengguna baru simkad OneXOX anda perlu melakukan topup RM50 dalam tempoh sebulan untuk melayakkan anda dapat lanjutan tempoh SAH aktif sehingga 28 Bulan.


SEBAB #9
Tempoh Sah Dikira Terkumpul


Tempoh SAH akan ditambah secara terkumpul setiap kali anda topup ke akaun anda. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah topup yang dibuat sebelumnya.


SEBAB #10
USER GET USER! Pendapatan Pasif!


Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program "User Get User" ini. Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 6% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda. Anda cuma rekeman kan saja, segala urusan pengaktifan, pendaftaran dan juga pengeposan adalah dealer anda yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal dan pening kepala.. Sebagai contoh anda membawa 10 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 10rakan X RM100 = RM1000 Dan komisen anda adalah 6% daripada RM1000 = RM60! Akan akan layak dapat selagi mana anda menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan anda menjadi pengguna ONEXOX. Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda!


SEBAB #11
Modal Rendah - Rebut Peluang Jadi Usahawan...


Peluang besar untuk menjana pendapatan 4 atau 5 angka sebulan dengan modal permulaan hanya RM10 sahaja. Pendapatan Bagaimana? Anda boleh KLIK DI SINI dan lihat sendiri betapa awesomenya ONEXOX!


SUHAILA BINTI MD SAAD & 011-13375421